Avoimet työpaikat

Lähihoitaja Hopearantaan

Vaasan Setlementti etsii lähihoitajaa Hoivakoti Hopearantaan Kotirannalle.

Avoimena on lähihoitajan vakituinen toimi tehostetun palveluasumisen yksikössä.

Yksikössä on monisairaita ja päivittäisissä toiminnoissaan paljon apua tarvitsevia päihdetaustaisia dementikoita. Yksikön toiminta on asukaslähtöistä ja virikkeellistä.

Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja edistetään oikeutta itsenäiseen, hyvään elämään ja itseään sekä hoitoa koskevaan päätöksentekoon. Asukkaan saattohoito järjestetään pääsääntöisesti yksikössä.

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu asukkaan perushoitotyön lisäksi viriketoiminnan järjestäminen asukkaille. Lähihoitaja toimii asukkaiden omahoitajana ja huolehtii asukkaan arkisten asioiden toteutumisesta. Lisäksi lähihoitaja huolehtii asukkaiden lääke-hoidollisista asioista yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa.

Tehtävään valitulta edellytetään asetuksen mukaista kelpoisuutta eli lähihoitajan tutkintoa sekä asianmukaisten rokotuksen hankkimista sekä tarvittavia lääkelupia ja hygieniapassia.

  
YhteystiedotLisätietoja Mari Vähänen, vastaava hoitaja, puh: 040 631 6113
Työpaikan osoite65230, VAASA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan tes G20C
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.11.2024, tai sopimuksen mukaan
Työaikajaksotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.10.2024 klo 13:00
Jätä hakemusmari.vahanen@vaasansetlementti.fi
Ilmoitus jätetty02.10.2024

Vaasan Setlementti arvostaa kaikessa toiminnassaan hyvää laatua. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja hyvään työilmapiiriin.