Avoimet työpaikat

Sairaanhoitaja Hopearantaan

Vaasan Setlementissä on haettavana sairaanhoitajan vakituinen toimi.

Työpaikka sijaitsee Hoivakoti Hopearannassa Kotirannalla. Hopearanta on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa asuu monisairaita, päivittäisissä toimissaan paljon apua tarvitsevia muistisairaita, joilla on päihdetausta.

Hopearannan tavoite on ylläpitää asukkaan toimintakykyä ja voimavaroja. Toiminta on asukaslähtöistä ja virikkeellistä. Kunnioitamme asukkaan itsemääräämisoikeutta ja edistämme hänen oikeuttaan itsenäiseen, hyvään elämään sekä oikeuttaan osallistua itseään ja hoitoaan koskevaan päätöksentekoon. Asukkaan saattohoito järjestetään pääsääntöisesti yksikössä.

Sairaanhoitaja vastaa yhdessä tiimin kanssa asukkaiden turvallisesta lääkehoidosta, sen kehittämisestä ja päivittämisestä (lääkelistat, lääkehoitosuunnitelma). Lääkehoitoon sisältyvät esim. pistettävät lääkkeet sekä apteekkiyhteistyö.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu myös yhteistyö lääkärin kanssa: lääkärinkierrot, raportointi tiimille, lääkemuutosten teko, verinäytteiden otto, vastausten tarkistaminen sekä perushoitotyö. Sairaanhoitaja toimii myös ammatillisena tukena tiimille.

Sairaanhoitaja toimii myös vastaavan ohjaajan työparina sekä tarvittaessa vastaavan hoitajan sijaisena.

Tehtävään valitulta edellytetään asetuksen mukaista kelpoisuutta ts. vähintään sairaanhoitajan tutkintoa sekä asianmukaisten rokotusten hankkimista sekä tarvittavia lääkelupia.

Palkkaus Yksityisen sosiaalialan G24. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja 5.9. alkaen Katja Kristo-Lassila, vastaava hoitaja, puh: 040 631 6113

Hakemukset: katja.kristo-lassila@vaasansetlementti.fi

Hakuaika: 2.- 18.9.2024.

Vaasan Setlementti arvostaa kaikessa toiminnassaan hyvää laatua. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja hyvään työilmapiiriin.